TECHRSS PaginaDeMedia

Netflix ajunge si pe smart display-urile Amazon Echo Show

In cazul in care esti fericitul posesor al unui Amazon Echo Show, atunci ar trebui sa stii ca Netflix se alatura familiei de servicii disponibile pe jucaria inteligente, precum Prime Video si Hulu.

Anuntat in septembrie, odata cu Amazon Echo Show 10, suportul pentru Netflix isi face loc pe modelele smart display anterioare ale companiei. Potrivit surselor, serviciul de streaming va fi disponibil pe prima si pe a doua generatie, adica Echo 5 si Echo 8, cu mentiunea ca Echo Spot nu este luat in calcul pentru aceasta optimizare.

A sosit si momentul mult asteptat, as zice. Ca sa accesezi Netflix pe Amazon Echo Show, tot ce trebuie sa faci este sa rostesti mieros „Alexa, open Netflix”. Lucrurile nu sunt atat de comode in cazul in care dispozitivul tau este conectat la Fire TV, dar nu e nimic ce nu poate fi rezolvat. In cazul asta, o solutie ar fi sa rostesti „Alexa, open home video”, iar asistentul va afisa o lista cu toate serviciile disponibile, unde ar trebui sa gasesti si Netflix-ul.

In ceea ce priveste Amazon Echo Show 10 din a treia generatie, compania nu a specificat data lansarii. Cu toate astea, Amazon promite ca noul smart display va avea un ecran mai mare (10.1″ HD) si o camera foto de 13MP. La fel ca modelele deja existente, Echo Show 10 va oferi posibilitatea de gestionare a dispozitivelor compatibile Zigbee. In plus, acesta introduce si o functie de remote monitor, prin care poti activa de la distanta obiectivul foto pentru a-l transforma intr-o camera de supraveghere.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button