MORE

Nestle si Google aduc pe piata o noua versiune de Youtube Break

Tot timpul  au existat parteneriate ciudate. Unele fructuoase, altele mai putin, dar acesta primeste premiul pentru… originalitate. Practic Nestle si Google si-au dat mana, pentru a doua oara, pentru a aduce pe piata o noua versiune de Youtube Break.

Va amintiti cand Google s-a aliat cu Nestle si a botezat o versiune de Android dupa o napolitana? Mai exact KitKat! S-ar parea ca aceea nu a fost sa fie prima si ultima oara cand am asistat la un parteneriat putin probabil. Pentru a sabatori 80 de ani de cand KitKat a aparut pe piata, cele doua companii au anuntat azi ca 600.000 de pachetele editie limitata vor avea numele „YouTube Break” in locul familiarului logo KitKat, in Regatul Unit. Conform Nestle, acesta va fi doar una dintre cele 72 de modalitati diferite de „pauza” ce vor aparea pe mai mult de 400 de invelitori. Planul este de a produce 100 de milioane de pachetele, printre care gigantul in cautari joaca doar un mic rol. Acestea fiind spuse, YouTube se va implica in campanie permitand utilizatorilor de smartphone-uri sa urmareasca cele mai vizionate video-uri ale zilei folosindu-se de fraza „Ok Google, YouTube my break”. Si daca nu credeati ca lucrurile pot ajunge sa fie mai dulci de atat, Google si Nestle tocmai ti-au dovedit contrariul.

       

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button