PC&Consoles

NES Classic revine!

Cu un an în urmă Nintendo a lansat NES Classic, o variantă în miniatură clasicii console cu un număr de jocuri preinstalate.

A fost o consolă populară. Atât de populară încât stocurile s-au epuizat în timp record, iar internetul s-a umplut cu oameni încercând să le revândă la prețuri mult mai mari. Iar din moment ce Nintendo n-a produs prea multe unități, aceste exemplare la supra-preț chiar s-au vândut.

Dar acum vine o veste minunată pentru cei care vor propriul or NES Classic. Pentru cei care duc dorul Terminatorului de altă dată. Nintendo anunță acum că din vara lui 2018 va vinde din nou această consolă, producția lor reîncepând de anul viitor.

Compania n-a avut o producție suficientă de la bună început, deoarece nu credea că noile console în miniatură vor fi atât de populare. Au fost, dar asta nu însemna că puteau să producă instantaneu unități noi, probabil fiind preocupați în acea perioadă mai mult cu Switch.

Important este că peste câteva luni veți găsi aceste console la magazine la prețuri mai acceptabile. Din păcate, probabil nu vor veni cu mai multe jocuri, cele 30 părând cam insuficiente pe alocuri, considerând cât de mare a fost biblioteca acestei console.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button