PC&Consoles

Nerf Fortress 2 – Clipul care demonstreaza de ce TF 2 este inca distractiv

Team Fortress 2 este considerat ca fiind unul dintre cele mai de succes joc free to play de pe planeta. Si pe buna dreptate, milioane de jucatori accesand jocul lunar, cotizand mii de ore catre Steam. 

Iar asta, in general, se traduce prin fani dedicati si creativi, marturie stand sutele de site-uri realizate in jurul jocului, milioanele de giga de fan art si miile de ore de filme si clipuri realizate de comunitate.

CorridorDigital sunt cel mai probabil fani ai jocului, dar rezultatul final o sa fie pe placul fanilor, facand misto in egala masura si de elementele frustrante din joc, dar si de cele distractive, plus, avem un alt star al Youtube-ului care isi face aparitia, pe post de Heavy… lucru care se potriveste de minune individului in cauza. Nu ne credeti? Clipul este mai jos!

Am spus ca discutam de o singura vedeta de Youtube… ei bine sunt doua. Mike Diva, un Youtuber cu state vechi si mai cunoscutul Harley de la Epic Meal Time, pe care credem noi ca multi dintre voi il cunoasteti datorita felurilor de mancare debordante pe baza de bacon pe care le realizeaza. Ce sa mai, clipul este distractiv cap coada. Chiar daca nu esti cel mai mare fan TF2. Si sa nu uitam… nimeni nu a fost ranit in timpul acestui meci de Nerf Fortress 2

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button