Telefoane

„Nelimitat” și „fără obligații”: cuvinte cheie al noii oferte comerciale lansate de Telekom România

Oferta anunțată astăzi de Telekom, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în București, este dedicată în primul rând segmentului rezidențial, iar principalul avantaj îl reprezintă eliminarea perioadei minime contractuale pentru clienții rezidențiali de servicii mobile de la Telekom.

Astfel, începând cu 4 iulie, noul plan tarifar de 5 euro / lună, care se numește Mobil 5, aduce clienților acces nelimitat la servicii de internet mobil 4G și minute naționale în același regim nelimitat, incluse în abonament, fără obligația de a plăti despăgubiri sau taxe de reziliere în cazul încetării contractului.

Abonamentul de 5 euro / lună este disponibil doar clienților Telekom de servicii mobile care au deja sau vor opta și pentru servicii fixe de la operator. Clienții de servicii mobile care nu sunt interesați de serviciile fixe, pot beneficia de abonamentul proaspăt lansat la un alt cost și anume,  7 euro / lună. Prin această ofertă, operatorul demostrează că se va concentra în continuare pe serviciile fixe.

Telekom se declară singurul operator care oferă clienților rezidențiali acces nelimitat la servicii de internet 4G, atât la abonamente cât și la cartelele, începând cu prețul de 5 euro, precum și acces la serviciul de televiziune prin internet, pe baza unui tarif începând de la 5 euro / lună, care permite vizionarea unui portofoliu de peste 3000 de ore de film marca HBO și Cinemax, în orice moment dorit de client.

Reprezentații Telekom au declarat că, în prezent, în urma unor date furnizate de ANCOM, viteza pe 4G (upload și download) este comparabilă cu a celorlalți operatori din România care oferă acest serviciu. Rețeaua 4G Telekom acoperă în prezent 99% din populația urbană și 89,95% din populația totală (atât la nivel urban, cât și rural), iar rețeaua FTTH a atins o acoperire de 2,7 milioane de gospodării.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button