GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Need for Speed World renaște, mulțumită fanilor

Vă este dor de Need for Speed World? Mai exact, de acea variantă a lui Need for Speed World care nu era încărcată până la refuz cu micro-tranzacții, și nu avea acea problemă afurisită la care toate recompensele erau minuscule, de aveai nevoie de săptămâni întregi de măcinat pentru a putea obține orice? Eh, acea variantă a jocului e moartă de mult. Tot jocul este mort de nu la fel de mult, însă ar putea reveni pentru cei care vor să se plimbe iarăși prin lumea… lumii.

O nouă metodă prin care puteți juca din nou Need for Speed World a sosit pe Nexus Mods, sub forma unui server off-line, ce poate fi descărcat și folosit pentru a retrăi din nou vremurile de altă dată. Veți avea nevoie de niște Java instalat pentru a face emulatorul de server să funcționeze, precum și de o anumită versiune a jocului. Dacă nu îl mai aveți cumva pe HDD de 5 ani, atunci îl puteți descărca dacă veți cotrobăi pe undeva pe aici.

Emulatorul de server nu este complet încă, în sensul că nu vă permite să cumpărați acele pachete de cărți ce erau atât de amuzante, nu include achievements fiindcă oricum sunt fundamental fără valoare, iar în cazul în care veți multiplayer, va trebui să așteptați ca varianta respectivă a emulatorului de server să fie completată.

În cazul în care nu mai știți despre ce era vorba, Need for Speed World a fost închis în 2015, fiindcă era o experiență profund tristă și nepopulară. Dar înainte de asta, prin faza beta sau alpha, era o combinație distractivă dintre lumile lui Most Wanted și Carbon, aducând la un loc cele mai bune trăsături ale ambelor jocuri: mașini și urmăriri cu poliția. Mai existau și curse de multiplayer pe acolo, dar tindeau să fie predominant neplăcute.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button