MORE

Need for Speed va avea doar DLC gratuit

Din categoria „Electronic Arts, te simti bine? Nu te comporti ca tine insuti.”, compania are idei foarte interesante pentru noul joc Need for Speed, dupa cum a dezvaluit Craig Sullivan, creative director al Ghost Games, intr-un interivu pentru Vice.

Electronic Arts are planuri pentru a lansa continut suplimentar pentru Need for Speed pe parcursul anului urmator, poate chiar pentru urmatorul deceniu, dar nimic din acel DLC nu va fi platit.

Conform declaratiei lui Sullivan, nici macar nu exista un magazin sau o metoda prin care poate fi cumparat continut nou prin joc. Ca urmare, orice fel de masini sau cine mai stie ce altceva vor lansa pentru Need for Speed va fi oferit gratuit publicului.

Stiu, declaratia este socanta. Foarte socanta. Avand in vedere ca Electronic Arts a introdus micro-tranzactii pana si in jocuri de singleplayer de groaza, unde resursele limitate erau parte din tot farmecul, iar abilitatea de a cumpara arme din neant strica totul.

Tocmai in jocul cu care Electronic Arts ar fi putut sa isi mulga publicul ani si ani de zile, cu pachete de masini, cum face Ubisoft cu The Crew, compania a decis sa faca opusul.

Nu ma plang, in nici un caz, doar ca sunt putin surprins. Buna treaba Electronic Arts, inca putin si uitam de vremea cand ai distrus Syndicate.

[Vice]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close