GamingPC&ConsolesTech&IT

Need for Speed revine la Criterion

Iar Ghost Games dispare

Cu siguranță aveți o părere despre modul în care Ghost Games a continuat seria Need for Speed. Au fost jocuri… felurite, cu diferite grade de succes și de comedie neintenționată. Iar acum tutela celor de la Ghost games s-a încheiat. Practic, studioul în sine s-a încheiat.

Electronic Arts anunță că Ghost Games va deveni EA Gotheburg, un nume ce l-a mai avut anterior, iar de acum înainte va avea un rol de sprijin pentru diverse alte proiecte realizate pe motorul Frostbite. În jur de 30 de oameni ar putea rămâne fără locuri de muncă.

Și cine se va ocupa de acum înainte de Need for Speed? Criterion Games, desigur! Compania care a avut jocul în grijă până în 2012, când a făcut în esență Burnout Paradise din nou, sub numele Most Wanted. De atunci, Criterion a stat în aceeași debara mucegăită în care este îndesat acum Ghost Games. Evident este un loc foarte îngrămădit.

Criterion anunțaseră la un moment un joc nou de curse extreme, cu ATV-uri și chestii off-road. Dar șase ani mai târziu acesta nu s-a materializat.

Nu sunt deocamdată detalii despre ce formă va lua noul Need for Speed, sau dacă va semăna din nou cu Burnout Paradise.

[Games Industry]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button