PC&Consoles

Need for Speed revine in 2017

Electronic Arts pare ca se tine de cuvant cu incercare de-a restaura seria Need for Speed la fosta sa glorie,, prin confirmarea ca nu va fi lansat un nou joc anul acesta.

Evitand iarasi marsul fortat pana la moarte care a trimis seria in locuri neplacute si a distrus studioul Black Box, compania anunta ca Ghost Games nu va trebui sa se grabeasca pentru a lansa un Need for Speed cu totul nou in aceasta toamna. In schimb, studioul are la dispozitie inca un an de zile, urmatorul jocul de curse fiind programat abia pentru anul 2017.

Nu s-au oferit inca detalii despre ce va presupune jocul, dar exista speranta ca macar studioul va tine cont de feedback-ul primit de la  comunitate cu prilejul ultimului joc Need for Speed, cel fara de numar. Nu de alta, dar varianta de PC includea cateva din ele, cum ar fi o cutie de viteze manuala.

Ar fi o sansa sa vedem o mostra de CGI din noul joc la EA Play, conferinta pe care o tine compania in afara E3-ului. Pana cand va fi lansat noul Need for Speed studioul Ghost Games va continua sa interactioneze cu comunitatea, poate oferind mai multe detalii despre proiect pe parcurs.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button