PC&Consoles

Need for Speed Payback devine mai bun printr-un update care adresează progresia

Din moment ce Electronic Arts tot este bombardat din stânga și din dreapta cu acuzații că împinge jucătorii spre micro-tranzacții în Battlefront 2, compania a decis să prevină acest fel de acuzații în cazul lui Need for Speed Payback.

Astfel, cel mai nou update al jocului mărește ritmul la care jucătorii acumulează reputație și bani. Nu pentru un week-end, nu pentru o săptămână, ci permanent. Jucătorii vor fi astfel mai puțin predispuși să recurgă la micro-tranzacții în acest joc despre curse de mașini în singleplayer. În schimb, pot să se delecteze mai departe cu colectarea de mașini.

Sistemul nou de progresie a fost bine primit până acum de comunitate, din câte se pare. E aproape de parcă nu există un sentiment de mândrie asociat repetării aceleași curse pentru o sută de ori ca să obții o mașină. Știți voi, situația în care era Need for Speed World Online după primele beta test când chiar era amuzant. Iar această schimbare pare să fi avut efectul scontat de-a împiedica apariția unei revolte a jucătorilor, ca în cazul lui Battlefront 2. Deși, Ghost Games susține că această schimbare era deja pe drum, fără vreo legătură cu Battlefront 2. Cât de adevărată poate fi această declarație nu este clar, din moment ce Electronic Arts tinde să nu fie cea mai onestă companie cu putință.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button