GAMING

Need for Speed nu va avea DLC sau micro-tranzacții

Cu toate că varianta de PC a lui Need for Speed a fost amânată pentru aproape o jumătate de an, ca să nu fie blestemat cu blocarea la 30 de cadre pe secundă, există și o veste bună, jocul nu va avea DLC cu plata sau micro-tranzacții.

Ghost Games a publicat o listă de întrebări și răspunsuri frecvente despre Need for Speed, menită să ofere clarificări pentru nedumeririle jucătorilor. Aici s-a specificat destul de clar că nu există planuri pentru DLC plătit. Conținut adițional cu siguranță va fi disponibil după lansarea lui Need for Speed, dar va fi gratuit, un act cu care Electronic Arts a reusit să ne șocheze.

Nu vor exista nici micro-tranzacții. Așa că ne putem bucura de un joc de curse open world care în nici un moment nu ne bate la cap să introducem cartea de credit pentru a putea cumpăra cea mai recentă mașină.

Nici nu va trebui să parcurgeți un arbore întortocheat de progres pentru a putea debloca mașina voastră preferată. Toate vor fi disponibile din start, singura limitare fiind fondurile pe care le aveți la dispoziție în urma victoriilor din diversele evenimente din Need for Speed.

Jocul va fi lansat în luna noiembrie pentru consolele din generația actuală, și în primăvara lui 2016 pentru PC.

[Ghost Games]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close