Gaming

Need for Speed întârzie pe PC

A mai rămas puțin timp până ce noul Need for Speed va fi lansat, dacă sunteți un posesor de Xbox One sau Playstation 4. Dar dacă aveți un umil PC, va trebui să așteptați până anul viitor.

Electronic Arts și Ghost Games au făcut un anunț ce nu va fi pe placul unei părți majore din public. Jocul Need for Speed, care trebuia să fie lansat în luna noiembrie, nu va mai sosi pe PC anul acesta. Nu va sosi nici măcar în ianuarie-februarie. Need for Speed va fi disponibil abia în primăvara lui 2016. Posibil în martie, posibil în mai.

Întârzierea aceasta masivă, demnă de primele jocuri Assassin’s Creed, este o consecință a dorinței studioului Ghost Games de a face experiența de pe PC mai bună. Asta va însemna un framerate deblocat. Și nu deblocat în sensul în care putea fi deblocat la ultimul NFS, unde se dubla viteza fizicii când ajunge ala 60 de cadre pe secundă, ci în sensul tradițional.

Reimplementarea motorului jocului pentru a preveni repetarea acelui dezastru cu siguranță va necesita multă muncă. Poate nu tocmai 4 luni. De asemenea, studioul va amplifica detaliul vizual al lui Need for Speed.

Cel puțin varianta de PC va avea disponibil din start tot conținutul ce va fi lansat pentru console.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button