GamingRSS PaginaDeMedia

Mai multe jocuri din seria Need For Speed au intrat în moarte clinică

Să fii pasionat de jocuri vechi de câțiva ani buni nu este ușor. Retrăiești amintirile din copilărie și dai o tură pe tărâmurile nostalgiei, dar vei trăi constant cu teama că, mai devreme sau mai târziu, jocul va înceta din viață. Din păcate, asta a fost și soarta jocurilor Halo de pe Xbox 360, și asta le-a fost scris în stele și mai multor titluri din franciza Need For Speed.

De pe Reddit aflăm că următoarele titluri Need For Speed au dispărut din magazinele digitale, urmând să-și piardă totodată și suportul online începând din 31 august 2021:

  • NFS Carbon
  • NFS Undercover
  • NFS Shift
  • NFS Shift 2: Unleashed
  • NFS The Run

O veste tristă pentru veterani, dar hei, să întreții serverele este scump, iar EA trebuie să păstreze și ei bani de o pâine. După ce componenta online își va da obștescul sfârșit, cei care dețin deja titlurile de mai sus se vor putea juca doar în mediul offline. Nu cred că mai este mult până când și Most Wanted (2005) și Undercover 2, atât de dragi mie, vor avea parte de aceeași soartă 🙁 .

Astfel de decizii nu sunt niciodată luate cu ușurință, dar începem de acum să ne concentrăm pe viitorul seriei Need For Speed. Din păcate, numărul de jucători a continuat să scadă într-atât încât întreținerea serverelor nu mai este o opțiune fiabilă. Sperăm că v-ați distrat jucând aceste titluri, la fel cum sperăm că vă veți distra și cu jocurile mai noi: NFS Most Wanted (2012), NFS Rivals, NFS (2015), NFS Payback,NFS Heat și NFS Hot Pursuit Remastered, multe dintre acestea fiind deja disponibile pe serviciul EA Play. Community Manager din cadrul EA, via Reddit

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button