GamingȘtiri IT

Need for Speed Heat nu va avea loot box-uri

O veste buna dupa un trailer promitator

Dupa ce am vazut primul trailer pentru Need for Speed Heat, Ghost games au fost rapizi in a anunta faptul ca noul NFS nu va avea „Speed Cards” sau alte mecanici de tipul loot box. Un reprezentant al dezvoltatorului a anuntat prin intermediul Reddit ca „nu sunt implementate loot box-uri in NFS Heat si nici nu vor fi”, confirmand ca dezvoltatorul va sta departe de „mecanicile surpriza”.

Mecanicile surpriza de dupa lansare au devenit populare printre titlurile AAA cu nume precum Crash Team Racing: Nitro-Fueled si Call of Duty: WWII fiind doua exemple recente. Aceste strategii permit producatorilor sa primeasca rating-ul de varsta fara a preciza faptul ca jocul include loot box-uri sau orice forma de pariuri si fereste jocul de review-uri negative datorate microtranzactiilor. Aceasta practica este destul de dubioasa si ar trebui interzisa sau reglementata cumva, dar asta este alta poveste deja.

Dupa lansare, Ghost Games planuiesc sa lanseze DLC-uri contra cost care vor veni sub forma unor pachete de masini. In plus, un „time-save pack” va fi disponibil la un moment dat, iar rolul acestuia este sa afiseze pe harta toate obiectele de colectionat ascunse pe harta.

Need for Speed Heat va fi lansat pe data de 8 Noiembrie pe PC, Xbox One si PlayStation 4, gamerii de pe PC avand acces mai devreme, pe data de 5 Noiembrie prin intermediul Origin Access. Un gameplay trailer va fi facut public pe data de 19 August in cadrul Gamescom 2019.

Actiunea lui Need for Speed Heat se petrece in Palm City, oferindu-le jucatorilor o lume open-world mare in care acestia trebuie sa-si faca un nume, atat pe scena de curse legale, cat si in curse in afara legii. Pe timp de zi jucatorii pot participa la SpeedHunters Showdown, o competitie legala care din trailer mi-a amintit de NFS Pro Street, in timp ce noaptea lasa monstrii sa iasa la suprafata in evenimente ilegale. Ne putem astepta la un sistem de customizare foarte complex, urmariri cu politia si ceea ce EA numeste „o componenta narativa imersiva”.

Overclockers3D

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button