MORE

Need for Speed Edge – un nou MMO de curse

Un nou joc Need for Speed este pe drum, si va lua forma unui MMO.

Nexon si EA Spearhead se pregatesc sa anunte Need for Speed Edge, un joc de curse nou, aparent menit sa umple vidul lasat de inchiderea lui Need for Speed World.

Detalii mai multe nu am acum sa va ofer, deoarece Need for Speed Edge va fi anuntat in mod oficial abia in ziua de 12 noiembrie. Cert este ca, fiind publicat de Nexon, va fi un MMO, unul gratuit.

Pare destul de probabil ca va fi lansat initial in Coreea de Sud si Asia, nu doar pentru ca Nexon opereaza in principal in acea piata, dar si pentru ca EA Spaerhead este un studiou coreean.

Din putinele secvente de gameplay care apar in acel scurt teaser, jocul pare ca va avea un nivel de grafica ce seamana cu cel al jocurilor Need for Speed facute de Criterion. Mai exista si urme ca ar putea fi prezente urmariri cu politia, altfel acea masina pur si simplu sarea de pe un pod pentru ca era amuzant. Ce e drept, este amuzant.

MMO-ul anterior, Need for Speed World, a fost foarte bine primit pe vremea cand se afla in Beta, si chiar era amuzant. Cu lansarea sa, calitatea a scazut vertiginos, functii de mult promise intarziind cu ani de zile. Iar cand au fost adaugate lucruri precum urmariri cooperative cu politia, nu a rezitat prea mult pe piata, jocul fiind inchis.

Ramane de vazut ce forma va lua acest Need for Speed Edge. Daca se va merge pe reteta lui NFS World, pe cea a lui The Crew, sau poate in premiera vom avea un MMO de curse care chiar va fi bun.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button