GamingPC&ConsolesTech&IT

Need for Speed nu va fi prezent la EA Play 2019

Pentru că mai e foarte puțin timp până la E3 2019 și EA Play 2019, mulți jucători se întreabă dacă Electronic Arts va dezvălui următoarea parte din seria Need for Speed în timpul evenimentului. Se pare că acest lucru nu va fi posibil deoarece noul joc Need for Speed nu va fi prezent la EA Play 2019.

Potrivit studioului care lucrează la joc, noul Need for Speed este încă planificat să fie lansat în 2019, dar echipa se concentrează în prezent pe calitatea jocului și nu pe evenimente promoționale.

Veți auzi mai multe despre următorul titlu NFS? Da. Va fi lansat anul acesta? Da. Vom face ceva în iunie? Nu. Este atât de simplu, dar am vrut să vă oferim o notificare înainte de a ne întreba „în ce stadiu sunteți?”. Scopul nostru este de a oferi o experiență de mare viteză cu adevărat memorabilă pentru cei 25 de ani de NFS, fără a ne concentra pe evenimente promoționale. Jocul contează cel mai mult – un sentiment pe care suntem siguri că îl împărtășiți cu noi.

Va fi interesant de văzut despre ce este vorba în jocul Need for Speed 2019 și dacă acesta va reuși să redea magia francizei.

Credem că, la fel ca toate celelalte titluri recente ale EA, acest nou joc va avea la bază Frostbite Engine, iar aici sperăm că nu va fi afectat de aceleași probleme de performanță / optimizare a procesorului ca și predecesorul său.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button