MORE

Need for Speed capata neoane

Need for Speed o sa ajunga pe PC abia anul viitor, cand dezvoltatorul isi da seama cum sa deblocheze framerate-ul de fizica jocului, ca sa nu se mai repete incidente nefericite si foarte neplacute care s-au manifestat in titlul anterior al seriei. Dar pana cand apare, imbunatatirile de ordin grafic nu vor fi singurele de care vom avea parte.

Ghost Games anunta ca Need for Speed primeste cateva mici noutati cu cel mai recent patch. Cel mai sesizabil va fi abilitatea de a pune neoane clipitioare pe masina voastra. Imaginea de mai jos arata destul de bine, si imi da speranta de a putea realiza in joc o varianta proprie a Knight Industries Two Thousand.

NFSNeon

Mai important de simple neoane, studioul anunta ca vor adresa o problema mai grava a jocului. In mod normal, AI-ul nu tine cont de reguli si in esenta triseaza non-stop, doar dand impresia ca ai participa la curse impotriva lor. Aceasta problema va fi ameliorata. Nu au specificat exact cum, poate va insemna ca nu vor mai reusi sa te prinda din urma, mergand la viteze pe care masinile lor fizic nu le pot atinge, sau poate va insemna ca o vor face suficient de rar incat sa nu fie atat de evident.

Patch va fi disponibil maine pentru varianta de console, si prin ianuarie-februarie-martie-oricand va fi lansata varianta de PC.

[Ghost Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button