Gaming

Need for Speed are 15 minute de gameplay si modding

Sa spunem ca acest ultim Need for Speed are sanse sa fie unul din cele mai bune din serie este o afirmatie usor pripita, avand in vedere sistemul de DRM implementat de EA si darul acestora de a strica si taia cu toporul din jocuri, doar, doar ajung pana de sarbatori pe rafturile magazinelor. Totusi, cele 15 minute de gameplay Need for Speed aparute recent par sa intareasca ideea ca seria este pe calea cea buna, ba mai mult, si-a plantat radacinile in cel mai de succes titlu din serie, Underground.

Cele 15 minute de gameplay prezinta nu numai cum arata jocul in actiune, lucru pe care l-am mai vazut pana acum, si a sistemul de drifting, dar ne prezinta si cum ne putem tuna masina, intr-un final, in mod paradoxal EA alegand o marca de masina cu care fanii seriei sunt destul de familiari, Nissan, modelul in cauza fiind un 180SX.

Acestia au prezentat cam ceea ce trebuie sa faca jucatorul inainte sa intre intr-o cursa de drifting, linistind fanii care se temeau de posibilitatea unui sistem de tuning care transforma masina intr-un cazan pe roti. Oricum, cuvintele sunt de prisos in acest caz, asa ca o sa va lasam cu materialul video care explica in detaliu ce si cum.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button