MORE

Need for Speed: 5 moduri de a juca

Electronic Arts a publicat un nou trailer pentru următorul joc Need for Speed, ce arată cele cinci moduri prin care poți căpăta experiența, reputația și bani necesari pentru a deveni un pilot de top în această renaștere a seriei.

Cea mai tradițională metodă este viteza. Need for Speed va fi plin de evenimente precum sprint sau curse tradiționale pe circuit, la care cine este suficient de curajos să calce pedala până la podea în plin trafic va primi puncte suplimentare la reputație.

A doua metodă este cea a stilului, un concept similar cu ceea ce ne-a adus seria Underground, unde primeam un punctaj pentru fiecare power-slide. Orice manevră spectaculoasă, precum drifting sau sărituri vor spori reputația jucătorului.

Unicitatea este și ea valorificată în Need for Speed. Modificarea propriei mașini într-un bolid inedit, ce nu poate fi confundat cu cel al vreunui alt jucător, va rezulta în dobândirea sporirea reputației tale. Iar jocul dispune de un sistem complex de alterare vizuală a caroseriei, o variantă îmbunătățită a ideii de sculptare ce a fost introdusă cu NFS Carbon.

Cursele în echipă te vor recompensa cu reputație adițională, atunci când ești alături coechipierii tăi în același tip de cursă, în formație strânsă. Secvența din trailer care descrie această componentă conține cuvântul „Crew” de mai multe ori ca jocul The Crew.

În cele din urmă, preferata tuturor fanilor de Most Wanted, urmăririle cu poliția. Primești reputație pentru că distrugi proprietatea privată, hărțuiești poliția și avariezi sever mașinile lor.

Cele cinci metode prin care poți parcurge Need for Speed nu sunt limitate la anumite tipuri de curse, pot fi combinate în funcție de preferința fiecărui jucător. Așa că dacă vrei să construiești mașini inedite pe care să le folosești doar la acțiuni ilegale, ai această posibilitate.

Noul Need for Speed va fi lansat în ziua de 3 noiembrie.

 [Electronic Arts]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close