PC&Consoles

Necromantul sosește în Diablo 3 pe 27 iunie

Am o veste foarte bună pentru cei care duc dorul lui Diablo 2. Median XL a primit un upgrade masiv, așa că vă încurajez să îl încercați. Dar pe lângă asta, Blizzard a dezvăluit data de lansare pentru Rise of the Necromancer și prețul.

Noul personaj peren fascinat de cadavre, cu tot cu echipamentul aferent și sentimentul copleșitor de dezamăgire, vor fi disponibile în ziua de 27 iunie. Așa că aveți o săptămână la dispoziție pentru a face rost de 15 euro pentru a putea folosi această nouă clasă în Diablo 3.

Probabil vă întrebați dacă nu cumva de această clasă este atașat vreun expansion, mecanici suplimentare de gameplay, poate o schimbare a modului în care damage-ul este calculat. Și mă bucur pentru voi, încă aveți speranță, motiv pentru care vă recomand să aruncați o privire peste Path of Exile când aveți ocazia, sau Grim Dawn.

Am pomenit că aveți nevoie și de Reaper of Souls pentru a putea juca cu necromantul? Dacă nu aveți expansion-ul, sau Diablo 3 în general, atunci mai am o veste bună pentru voi. Puteți cumpăra tot pachetul cu tot cu expansion și cu clasa necromant, la prețul de 40 de euro, pentru Xbox și Playstation. Oferta nu pare să fie disponibilă pe PC, dar le puteți lua pe bucăți pentru 45 de euro.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button