PC&Consoles

Necromantul se întoarce în Diablo?

Când Blizzard a dezvăluit că Reaper of Souls, un expansion a cărui nume face aluzie la moarte, nu va include un personaj care se ocupă exclusiv cu moarte, adică Necromantul, publicul a fost puțin cam dezamăgit.

Faptul că Reaper of Souls a făcut Diablo 3 mai jucabil a reușit să amelioreze problema pentru o vreme, dar acum publicul arde iar cu dorința de-a arunca un Bone Spear și se pare că asta vom primi.

Imaginea de mai sus și-a făcut apariția pe pagina oficială a magazinului Blizzard, creată chiar de John Mueller, directorul de artă al companiei. Această imagine arată destul de clar un cuplu necromatic, înarmați cu pumnale, coase, cranii și înconjurați de o hoardă de zombies, sub clar de lună lângă ceea ce pare a fi ruina unui soi de catedrală. Nu oi fi eu Sherlock Holmes, dar ceva îmi spune că este o aluzie la Diablo 3.

De ce Diablo 3? Pentru că în Diablo 2 nu era nici un talent de invocat zombie, iar necromantul de acolo era bărbat și a apărut deja în Heroes of the Storm.

Despre ce exact este vorba vom afla vineri, când începe BlizzCon. Desigur, ar putea fi vorba și Diablo 4, dar acea speranță că cineva de la Blizzard a înțeles defectul fundamental al lui Diablo 3 pare în acest moment o imposibilitate cosmică.

Alternativ, având în vedere că sunt doi necromanți, ar putea fi vorba de acel remake al lui Diablo 2. Blizzard tinde să fie obscur cu ARG-urile sale, cel cu Sombra deja fiind cu vreo 4 luni dincolo de data de expirare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. nu o sa fie niciodata necromancerul in d3, atata timp cat exista witch doc. Asa ca, sa-i dea mai repede cu diablo mmorpg , diablo 4 , diablo 2 HD sau ce mama lor vor sa faca.

  2. WoW nu are necro, dar are Death Knight, care se apropie, cat de cat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button