MORE

Necromantul lui Diablo 2 ajunge in Heroes of the Storm

E timpul sa petreceti de parca ar fi 999 (jucatorii de Diablo 2 vor intelege gluma) pentru ca unul dintre cele mai populare personaje jucabile facute vreodata de Blizzard va fi adaugat in Heroes of the Storm.

Necromantul din Diablo 2 va fi adaugat intr-unul din update-urile urmatoare ale jocului si nu va fi singur. Alaturi de el va mai fi Wizard din Diablo 3, despre care nu prea am multe de spus pentru ca Necromantul pur si simplu este mai interesant.

necromant Heroes of the sTorm

Dustin Bowder, director al proiectului, a declarat ca implementarea sa este un lucru pe care il tot cere comunitatea de 3 ani de zile, dar a tot prezentat o problema. La urma urmei, Necromatul din Diablo 2 avea numeroase puteri si abilitati care se excludeau reciproc, fiind vorba de un joc la care puteai construi o varianta proprie, presonalizata a personajului, nu unul la care aveai acces la absolut fiecare lucru.

Ca urmare, fiecare jucator avea propria sa impresie despre ce abilitati trebuia sa aiba Necromantul. Ba sa aiba nenumarate schelete care sa il apere, ba sa aiba Corpse Explosion, ba sa aiba un Blood Golem, ba Bone Spear, Amplify Damage si tot asa.

Nu a dezvaluit exact ce abilitati are Necromantul in varianta sa finala, dar vom afla toate detaliile in curand, deoarece adaugarea sa in Heroes of the Storm este iminenta. Personal, sper sa aiba Revive ca ultimata si sa poata fi folosita pe inamici si aliati.

Cu aceasta ocazie a mai fost dezvaluit si numele sau, pe Necromantul il cheama Xul.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button