MORE

Ne trebuie sau nu masina de uscat rufe?

O soluție care economiseste spațiul este mașina de spălat și uscat rufe care combină ambele funcții într-un singur dispozitiv.

Asa cum stim insa, cu cat functiile unei masini sunt mai numeroase si mai complicate, cu atat exista riscul de a pierde mai mult timp cand o folosim.

Astfel, o mașină cu uscător poate spăla de la 5 la 7 Kg (rareori până la 9 kg), dar nu poate usca mai mult de jumătate din sarcină: 3-4 kg. Prin urmare, va trebui să puneti rufe la uscat de doua ori: o singură spălare cu două sesiuni de uscare .

Pentru ca ciclul spalare-uscare sa functioneze de la un capat la altul, va trebui sa puneti din start in cuva o cantitate mai mica de rufe.

Recent, unele branduri au îndepărtat această constrângere prin proiectarea de modele care pot spăla și usca aceeași cantitate de rufe, aproximativ 6 kg. O cantitate inca mica avand in vedere ca familiile numeroase au acasa masini cu capacitate intre 8-13kg. Clasice 🙂

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button