GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Ne paște un nou Worms

Probabil nu de Paște

Aveți râme? Nu pentru pescuit, ci pentru război. Război râmesc! Team 17 anunță că anul acesta veți avea cu siguranță râme. Râme noi. Râme râmește cu niscaiva bazooka și câte o oaie explozivă.

Seria Worms va reveni cu o nouă ediție anul acesta, una ce promite să ofere noi moduri de a juca. Nu știu să vă spun exact care sunt acele noi moduri în care îl veți putea juca, din moment ce Team 17 nu a dezvăluit nimic despre joc.

Bine, avem un trailer, dar este mai mult un trailer de retrospectivă pentru seria întreagă, decât pentru un titlu nou. Un trailer plin de nostalgie pentru cei care au avut contact cu Worms în vremurile de aur ale 2D-ului.

Nu sunt detalii nici despre când exact ar putea sosi jocul pe piață, doar că va fi disponibil cândva pe parcursul acestui an.

Ca un fan al seriei din vremuri ancestrale, nu pot decât să speculez că noul joc va fi livrat sub forma unui fel de RPG viermicesc, sau ceva de genul ăsta, din moment ce au încercat cam fiecare altă chestie. La un moment a fost un joc de golf Worms. Poate vor învia acel joc de curse pe care l-au anulat cu 17 ani în urmă.

Vom vedea cum se manifestă în viitorul apropiat.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button