TECHPCRSS PaginaDeMediaTech&IT

Ne așteaptă un Ryzen 3000 Refresh

Pe lângă seria 4000, nu în locul ei

Au început să apară urme pe internet că AMD mai pregătește ceva pe lângă noile procesoare din seria Ryzen 4000, bazate pe Zen 3. Ce exact? Noi variante de procesoare Ryzen 3000 bazate pe Zen 2.

Urme ale acestor procesoare și-au făcut apariția atât în leak-uri diverse de pe internet, a căror autenticitate nu poate fi verificată, cât și în materiale oficiale de la Gigabyte, ce menționează direct Matisse Refresh.

Două procesoare sunt numite direct în leak-uri, un Ryzen 7 3750X și un Ryzen 7 3850X, ce ar trebui să fie dezvăluite la mijlocul lunii viitoare. Nu sunt disponibile alte detalii despre aceste procesoare.

Așa că ce ar putea să aducă? Din moment ce este vorba doar de un refresh, cu siguranță nu vorbim de mai multe nuclee. Dar ar putea beneficia de un proces de producție ceva mai bine finisat de la TSMC, ceea ce ar putea duce la eficiență mai bună, poate temperaturi mai mici, poate chiar frecvențe ceva mai mari.

Și de ce ar mai lansa AMD așa ceva, dacă tot urmează să apară seria 4000? Pentru că Intel doar ce a lansat o serie de procesoare nouă, ce vine cu prețuri foarte bune.

Ar trebui să știm mai multe peste o lună.

[VIdeocards]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button