Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nautilus din League of Legends, transformat in recif

/
/
/
/
image
img

Riot construieste, undeva in largul coastelor australiene, un recif artificial sub forma… eroului Nautilus din League of Legends.

Riot Oceania a organizat un sondaj in randurile fanilor, oferindu-le trei nume de eroi care ar putea ajunge… stanci in largul apelor australiene: Nautilus, Fizz si Nami. A castigat detasat Nautilus, reciful urmand sa se numeasca „The Titan of the Depths”. Luna trecuta, Riot a celebrat Ziua Australiei si Ziua Waitangi a Noii Zeelande cu un eveniment special – Ocean Week, destinat jucatorilor de LoL din Oceania. Timp de o saptamana, jucatorii au incercat sa deblocheze „un munte de bunatati” – a se citi „recompense” – in timp ce jucau cu personajele dedicate special acestui eveniment. Daca jucatorii reuseau sa stranga suficiente puncte in timpul evenimentului, li s-a promis ca statuia castigatoare urma sa poarte numele de Summoner al fiecarui jucator si sa fie scufundata pe coasa Australiei (locatia urmeaza sa fie anuntata) pentru a deveni recif pentru organismele subacvatice. Statuia a fost aleasa prin vot de catre jucatori.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar