Gaming

Nautilus din League of Legends, transformat in recif

Riot construieste, undeva in largul coastelor australiene, un recif artificial sub forma… eroului Nautilus din League of Legends.

Riot Oceania a organizat un sondaj in randurile fanilor, oferindu-le trei nume de eroi care ar putea ajunge… stanci in largul apelor australiene: Nautilus, Fizz si Nami. A castigat detasat Nautilus, reciful urmand sa se numeasca „The Titan of the Depths”. Luna trecuta, Riot a celebrat Ziua Australiei si Ziua Waitangi a Noii Zeelande cu un eveniment special – Ocean Week, destinat jucatorilor de LoL din Oceania. Timp de o saptamana, jucatorii au incercat sa deblocheze „un munte de bunatati” – a se citi „recompense” – in timp ce jucau cu personajele dedicate special acestui eveniment. Daca jucatorii reuseau sa stranga suficiente puncte in timpul evenimentului, li s-a promis ca statuia castigatoare urma sa poarte numele de Summoner al fiecarui jucator si sa fie scufundata pe coasa Australiei (locatia urmeaza sa fie anuntata) pentru a deveni recif pentru organismele subacvatice. Statuia a fost aleasa prin vot de catre jucatori.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button