MORE

Natus Vincere renunta la echipa lor de Dota 2

La prima vedere eSports-ul s-ar putea sa para pentru unii un domeniu relativ usor, unde te joci, te plimbi si castigi doldora de premii. Ei, treaba nu sta chiar asa deoarece concurezi la un nivel profesionist unde depui foarte mult timp pentru antrenamente impreuna cu echipa, sa incerci noi tactici si strategii, unde iei in considerare diferite abordari ale echipei adverse.

In plus, una e cand te atrenezi si alta este atunci cand trebuie sa duci acolo pe scena si sa dai tot ce este mai bun din tine. Esti supus unui stres imens. Toate privirile sunt atintite asupra ta si daca rezultatele nu sunt cele scontate atunci in capul tau se vor sparge oalele si nu poti sa treci mai departe chiar asa de usor. Multa lume va tine minte acel esec si tu ai datoria sa indrepti lucrurile si sa iti recapeti gloria.

Astazi, Natus Vincere ne aduce la cunostinta pe pagina lor ca echipa de Dota 2 formata din jucatorii Dendi, Xboct, Funn1k, SoNNeikO, PSM a fost desfiintata din cauza rezultatelor slabe pe care le-a avut in ultima vreme si esecul de a se califica la Frankfurt Fall Major 2015.

Totusi, asta nu inseamna ca Na’Vi renunta definitiv la Dota 2. Va anunta o noua echipa cat de curand.

[Natus Vincere]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close