Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Natural Selection 2 nu mai functioneaza pe Windows XP

/
/
/

Am o veste proasta pentru cei dintre voi care refuza sa abandoneze Windows XP, dar care vor foarte mult sa joace in continuare Natural Selection 2. Nu mai puteti face asta.

Unknown Worlds, producatorul jocului, anunta ca au renuntat accidental la suportul pentru Windows XP pentru Natural Selection 2. Cum exact s-a putut intampla asta? Simplu, au luat altii decizia pentru ei fara sa le spuna. Mai exact, cei care au facut uneltele folosite de Unknown Worlds la dezvoltarea lui Natural Selection 2 sunt responsabili.

Aplicatii precum Visual Studio nu prea mai functioneaza in asa fel incat sa permita jocului sa continue sa mai ruleze pe XP, ca urmare, studioul Uknown Worlds a fost pus intr-o situatie foarte dificila.

Ar fi putut sa nu mai actualizeze in vreun fel Natural Selection 2, si astfel ar fi ramas compatibil cu Windows XP. Genul de abordare la care va asteptati de la o companie mare, care in general dupa patru petice abandoneaza nava si lasa comunitatea sa se scufunde, ocazional confiscand si galetile cu care incearca sa scoata apa din viitoare epava. Dar din moment ce studioul nu are in plan un Natural Selection 3 prea curand, jocul trebuie actualizat si imbunatatit in mod cosntant.

Asa ca daca sunteti unul dintre acei oameni care inca mai folosesc Windows XP pentru a juca Natural Selection 2, cred ca a venit timpul sa treceti la un alt sistem de operare. Aveti foarte multe optiuni.

[Blue’s News]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar