PC&Consoles

Poți juca Natural Selection 2 și Dungeon Keeper gratuit!

Cei care nu aveau ce juca la acest sfârșit de săptămână au acum parte de un mic titlu, gratuit, numit Natural Selection 2, plus un alt joculeț obscur numit Dungeon Keeper.

Primul dintre ele este acum disponibil pe Steam, fără nici un fel de cost pentru următoarele zile. Îl puteți descărca și butona de zor, dar după ce expiră această promoție nu veți mai putea juca Natural Selection 2 până când îl cumpărați. Totuși, aveți parte și de o reducere de preț de 5 euro.

Pentru cei care nu cunosc jocul, Natural Selection 2 este un FPS asimetric la care un grup de soldați spațiali se confruntă cu un grup de extratereștri spațiali. Ambele facțiuni au clase diferite de personaje, alături de un rol dedicat de comandant. Jucătorul aflat în această poziție trebuie să construiască diverse clădiri pe care ceilalți luptători le vor folosi și le poate da comenzi acestora.

Dungeon Keeper, în schimb, este gratuit permanent. Electronic Arts îl oferă oricărui doritor prin Origin On The House pentru următoarele câteva zile. În cazul în care nu ați jucat vreodată Dungeon Keeper, este un titlu inedit care vă permite să luați rolul unui despot demonic al întunericului care tronează în adâncurile întunecate și foarte prost iluminate, cucerind treptat abisul în pregătire pentru dominarea lumii de la suprafață.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button