Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

NASA îți dă acum posibilitatea să-ți faci selfies din spațiu

/
/
/

Dacă selfies cu faimoasele repere mondiale deja nu mai impresionează pe nimeni, NASA vă permite acum să mergeți mai departe: o nouă aplicație vă permite să faceți selfies în spațiu.

Din păcate, aplicația produsă de Jet Propulsion Laboratory nu include un bilet de îmbarcare pentru o excursie cu rachete – doar abilitatea de a face o fotografie și a le introduce în mod digital într-un costum de cosmonaut.

Noua aplicație NASA Selfies vă permite să generați instantanee ale voastre într-un spațiu virtual, pozând în fața unor locații cosmice superbe, cum ar fi Nebuloasa Orion sau centrul galaxiei Calea Lactee. Interfața simplă înseamnă că faceți doar o fotografie cu voi, alegeți fundalul și partajați poza pe social media.

Puteți poza în oricare dintre cele 30 de fotografii uimitoare realizate de Telescopul Spațial Spitzer, care sărbătorește cea de-a 15-a aniversare în această săptămână. Lucrând în spectrul infraroșu, Spitzer a fost primul telescop care a văzut lumina de pe o planetă din afara sistemului nostru solar. NASA spune că Spitzer a făcut, de asemenea, descoperiri importante despre comete, stele, exoplanete și galaxii îndepărtate.

Aplicația poate fi acum descărcată gratuit de pe AppStore și Play Store.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar