Știri ITTECHTelefoane

NASA îți dă acum posibilitatea să-ți faci selfies din spațiu

Dacă selfies cu faimoasele repere mondiale deja nu mai impresionează pe nimeni, NASA vă permite acum să mergeți mai departe: o nouă aplicație vă permite să faceți selfies în spațiu.

Din păcate, aplicația produsă de Jet Propulsion Laboratory nu include un bilet de îmbarcare pentru o excursie cu rachete – doar abilitatea de a face o fotografie și a le introduce în mod digital într-un costum de cosmonaut.

Noua aplicație NASA Selfies vă permite să generați instantanee ale voastre într-un spațiu virtual, pozând în fața unor locații cosmice superbe, cum ar fi Nebuloasa Orion sau centrul galaxiei Calea Lactee. Interfața simplă înseamnă că faceți doar o fotografie cu voi, alegeți fundalul și partajați poza pe social media.

Puteți poza în oricare dintre cele 30 de fotografii uimitoare realizate de Telescopul Spațial Spitzer, care sărbătorește cea de-a 15-a aniversare în această săptămână. Lucrând în spectrul infraroșu, Spitzer a fost primul telescop care a văzut lumina de pe o planetă din afara sistemului nostru solar. NASA spune că Spitzer a făcut, de asemenea, descoperiri importante despre comete, stele, exoplanete și galaxii îndepărtate.

Aplicația poate fi acum descărcată gratuit de pe AppStore și Play Store.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button