Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

NASA a lansat un joc aniversar pentru Curiosity

/
/
/

Cu 4 ani în urmă, când Kerbal Space Program abia începea să devină un fenomen mondial, lumea stătea și se uita mirată la un stream NASA în care mulți oameni în cămăși albastre începeau din senin să aplaude și să urle de fericire.

Atunci, NASA a reușit să aterizeze pe planeta Marte un vehicul de explorare numit Curiosity, prin coborârea sa lentă, cu o macara, dintr-un modul care își menținea altitudinea folosind rachete. Iar din acea zi de 6 august 2012 și până acum Curiosity a continuat să trimită informații noi despre Planeta Roșie… și ocazional să lase urme de roți careva face orice extraterestru să se uite și să se întrebe dacă cei de la NASA au cumva 12 ani.

Pentru a marca această ocazie, NASA a decis să lanseze un joc, disponibil atât pe mobile cât și pentru PC, care îl are pe Curiosity în rolul principal. Obiectivul jocului este cel de-a găsi apă pe planeta Marte, navigând pe suprafața accidentată a planetei fără a strica sărmanul robot.

Nu este tocmai Kerbal Space Program, dar măcar este ceva. Dacă vreți să îi urați la mulți ani lui Curiosity, găsiți robotul pe Twitter.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar