MORE

NanoPi NEO este fratele vitreg mai mic al lui Raspberry Pi Zero si costa doar 8 dolari

Cand vine vorba de preturi, Raspberry  sunt cam greu de batut, avand in vedere ca o unitate Raspberry Pi Zero costa doar 5 dolari, un pret cu care nu prea te poti bate. Asta decat daca esti un fabricant chinez, caz in care iti permiti un astfel de gambit.

Daca Raspberry Pi Zero costa 5 dolari, NanoPi NEO este fratiorul mai mic al acestuia care se incadreaza in aceeasi arie de pret, costand doar 8 dolari si fiind construit de compania FriendlyARM. 

Ce este mai interesant, este ca FriendlyARM chiar s-au intrebuintat, existnand chiar stocuri pentru acest micro bord, comparativ cu Raspberry Pi Zero, pe care daca doresti sa il obtii trebuie sa dai ceva acatiste la biserica si sa sacrifici o pisica la rascruce de drumuri. NanoPi NEO

NanoPi NEO propune un procesor quad-core Allwinner H3 Cortex-A7   la 1.2 GHz, 256 MB RAM, 10/100 Ethernet port, MicroUSB si un slot Micro SD.

Cei interesati de achizitia acestei mici placute, se pot indrepta chiar acum catre website-ul celor de la FriendlyARM, unde s-ar putea sa gaseasca NanoPi NEO la un pret mai mult decat accesibil, datorita pretului scazut si costurilor de livrare si mai mic, platindu-se eventual un maxim de 20 de dolari dupa taxe de livrare. Ceea ce face din acesta mica placa o alternativa destul de interesanta pentru pasionati.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button