GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Myst 25th Anniversary Collection va aduce toate seria Myst pe Windows 10

2018 marchează cea de-a 25-a aniversare a minunatului joc adventure Myst, și pentru a sărbători ziua cea mare, Cyan a anunțat luna trecută că versiunile actualizate ale tuturor jocurilor din serie vor fi lansate în cursul acestui an. De curând, studioul a lansat o campanie de Kickstarter pentru a susține acest efort, cu detalii despre ceea ce va conține pachetul – mai precis, vor fi șapte jocuri în loc de cinci – și cum va fi actualizat.

Myst, Riven și Myst 5: End of Ages sunt disponibile pe Steam și GOG, dar Myst 3 și 4 – Exile și Revelation – nu sunt. Cyan a declarat pe pagina de Kickstarter că a lucrat de ceva vreme pentru a câștiga drepturile de a le lansa pe toate și a reușit în cele din urmă să vorbească cu toți oamenii potriviți în toate locurile potrivite pentru a strânge fonduri pentru a face acest lucru.

Colecția aniversară va include Myst Masterpiece Edition, Riven, Exile, Revelation și End of Ages, plus Uru: Complete Chronicles și RealMyst: Masterpiece Edition, toate actualizate (cu asistență de la GOG) pentru a rula pe Windows 10. Ele însă nu vor fi remasterizate, așadar pe cât de minunate erau când s-au lansat, pe atât de învechite vor părea acum, în special Myst și Riven.

Nivelurile de recompense pe Kickstarter încep de la 49 $ pentru versiunile digitale ale tuturor jocurilor Myst și cresc în preț de acolo, oferind o serie de ediții de colecție în cutie cu diferite feluri de bunuri fizice. Scopul campaniei este de a atinge 247.500 dolari, și există un motiv pentru care este o sumă specifică. Studioul a explicat:

Pentru a livra o ediție Myst de calitate pentru colecționari la un preț rezonabil, trebuie să avem un număr minim de comenzi. Pe baza cotațiilor pentru proiectare, instrumente și producție, am calculat că avem nevoie de cel puțin 2.500 de comenzi la nivel de 99 $ sau mai mare (2.500 * 99 $ = 247.500 $) pentru a obține minimul necesar și pentru a merge mai departe.

Jocurile actualizate vor fi disponibile pentru a fi achiziționate digital separat de Kickstarter, astfel încât să le puteți cumpăra chiar dacă nu vă oferiți sprijinul pe parcursul campaniei. Și în timp ce nu se vor face remaresterizări, este posibil să se poată face ici și colo câte un facelift.

Modificarea prioritară pentru produse este în primul rând compatibilitatea cu Windows 10. Dincolo de asta, sperăm să rezolvăm bug-uri mici pe ici și colo. În cele din urmă, sperăm (dar cu siguranță nu putem fi siguri) că vom îmbunătăți aspectul puțin ici și colo la anumite produse, dar originalul Myst este cu bătaie lungă din cauza logisticii. Pe măsură ce ajungem să ne dăm seama cam cât de mult putem obține prin finanțarea oferită de Kickstarter, vom putea oferi mai multe detalii.

Campania de Kickstarter pentru Myst 25th Anniversary rulează până pe 24 mai și a depășit deja mai bine de jumătate din obiectivul său.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Myst 25th Anniversary Collection va aduce toate seria Myst pe Windows 10 - Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button