TECHTech&IT

MySpace pierde câteva milioane de fișiere

Două vești și-au făcut apariția recent ce ar putea veni ca un șoc pentru public. Pe de o parte, MySpace a pierdut câteva milioane de fișiere. Pe de alta, MySpace încă mai există.

Chiar dacă trăim în era în care Google+ este pe punctul de a fi închis, vechiul competitor al lui Facebook continuă să mai existe, pentru o vreme. MySpace nu o duce însă tocmai grozav pe partea tehnică, deoarece s-a lovit recent de câteva probleme.

Rețeaua de socializare a dezvăluit, fără prea multe detalii, că în urma unei migrații eronate au fost pierdute foarte multe fișiere încărcate de utilizatori în ultimii trei ani. Asta include imagini, clipuri video și fișiere audio. Iar la acestea se adaugă aproximativ 50 de milioane de melodii încărcate între 2003 și 2015 ce au fost cu această ocazie complet pierdute. Fișierele muzicale cu pricina nu prea mai funcționau de un an de zile.

Nu este clar în acest moment când sau cum va putea soluționa MySpace această problemă, sau dacă măcar va putea fi remediată în vreun fel. Utilizatorii rămași probabil nu sunt foarte fericiți

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button