PC

Myria Live V39 – MiniPC cu Intel 4790k si AMD R9 Nano

Mini-sistemele de gaming sunt la moda in acest an, iar pe piata gasesti sisteme precum Steam Machines, care au dimensiuni reduse, dar din pacate pretul este exorbitant pentru performantele oferite. Noi am primit in teste , Placa de baza care sustine aceasta configuratie este un Asus Maximus 7 Impact.

V39

Desi placa de baza este in format mini ITX, aceasta este performanta, si suporta toate procesoarele pe socket 1150. Chipsetul este Z97 asadar avem posibilitatea de a face si overclock fara probleme, iar etajul de alimentare suporta pana la 60A. Ca si conectivitate PC-ul are sase porturi USB 2.2, sase porturi USB 3.1, o iesire optica pentru sunet si trei jackuri, o mufa PS2 combo si o placa de retea Intel.

AMD R9 Nano este fratele mai mic a lui Fury X; aceasta are un format compact in timp ce pastreaza toate cele 4096 procesoare shader si cei 4GB RAM HBM. Procesorul are o frecventa de 1GHz in timp ce memoria are 500MHz. Memoria HBM, desi are o frecventa mai mica, este pe 4096 biti si ofera o latime de banda de 512GB/s. Ca si iesiri, Myria Live V39 are trei porturi DisplayPort si un HDMI. Am testat acest sistem in Cinebench R15 unde procesorul a obtinut 815 puncte iar placa video a obtinut 152FPS-uri. In GTA 5 am setat rezolutia la 4k si detaliile pe High, iar sistemul a obtinut maxim 60FPS-uri si minim 34FPS-uri.

V39_1

In Tomb Raider am setat rezolutia pe 4k ca si in GTA 5, si detaliile pe Ultra, iar sistemul a reusit sa obtina o medie de 50FPS-uri. In timpul testarii procesorul a ajuns la 100C si a intrat in throttle, dar performantele nu au fost afectate foarte mult, in conditiile in care frecventa procesorului nu a scazut sub 3.7GHz. Restul sistemului contine un HDD de 1TB, un SSD Samsung de 250GB si 16GB RAM. Sistemul se regaseste sub numele de MYRIA Live V39 si are un pret de aproximativ 8300lei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button