MORE

My Map – O harta interactiva foarte haioasa!

O calatorie in jurul lumii incepe intotdeauna cu un pas si cu …o harta. Cum transformi lumea intr-un joc pentru copii? Simplu! Cu harta interactiva My Map, lumea ta va masura 90 x 60 cm, va cantari 500 de grame si va putea fi agatata de perete sau intinsa pe podea.

Ce mod mai interesant de a afla despre geografia lumii in care traim, despre tarile, continentele si oceanele Terrei decat cu ajutorul unei harti care-ti vorbeste pe limba ta? 1000 de realitati si intrebari te vor transforma intr-un geoexpert cat ai zice…harta.

Dispozitivul este recomandat copiilor de peste 6 ani si poate fi folosit atat in engleza cat si in romana.  Copii sunt fascinati sa afle despre noi culturi si tari. De aceea, harta contine 78 de tari cu o multime de informatii si detalii: capitale, limbi vorbite, regiuni ale lumii, curiozitati.

Mai mult, harta va permite sa va jucati impreuna cu copilul dvs si sa va testati cunostintele alaturi de el. Provocari si teste care vor face din geografie cea mai iubita materie de la scoala.

Cum functioneaza? Simplu. Apasati pe steaua rosie a unei tari pentru a afla numele acesteia. Aceasta stea este plasata pe capitala. Pentru a afla mai multe informatii despre acel stat apasati pe butonul Categorie. Aici veti afla care este capitala, ce limbi se vorbesc, care sunt tarile vecine, personajele celebre.

Testele au diferite grade de dificultate. Puteti incerca testul simplu, in care cei mici sunt provocati sa gaseasca o tara sau super testul, cu o selectie de intrebari mai dificile bazate pe fapte si informatii detaliate. Iar ca geografia sa devina si mai inetesanta, accesati butonul provocare, modul pentru doi jucatori, prin care acestia pot acumula puncte.

Harta este usor de manevrat si raspunde cu usurinta la atingere. Toate instructiunile sunt redate printr-un difuzor care are o calitate a sunetului foarte buna. Functioneaza pe baza de baterii. Acestea sunt incluse in pachet. Pe langa harta si baterii, cutia contine contine si instructiunile de utilizare.

Related Articles

Back to top button
Close
Close