MORE

MX Master S2 – un mouse office de la Logitech

In Zona suntem obisnuiti sa face review la „soareci” pentru gaming, dar cum viata nu consta doar in gaming cei de la Logitech, pardon Logi, au in portofoliu si „soareci” pentru mediul office. MX Master S2 este un maus de top.

Noul mouse este asemanator cu modelul anterior, dar totusi diferit. Dispune de aceleasi butoane, sapte la numar, printre care doua scroll-uri, unul din ele avand posibilitatea de a seta ce functie doriti din softul Logitech Options. Ergonomia acestuia este excelenta si nu ne-a luat deloc timp pentru a ne obisnui cu ea. Posibilitatea de a asocia alte functii pe butoane este perfecta pentru lucru in Photoshop sau Premiere, astfel ne scuteste a mai folosi tastatura in anumite situatii, totul fiind acum disponibil la varful degetului de pe mouse.

Softul Logitech Options merge in paralel cu soful pentru perifericele de gaming, asadar nu va fi o problema daca aveti o tastatura perecum G910 conectat impreuna cu acest mouse la acelasi PC.

Legat de conectivitate, MX Master S2 poate fi conectat la trei calculatoare simultan, deoarece acesta integreaza si Bluetooth, asadar pe un calculator il puteti conecta folosind dongle-ul din pachet si pe celelalte doua folosind Bluetooth, dar aveti grija ca versiunea sa fie Bluetooth 4.0. Scroll-ul este genial pe acest model, acesta avand posibilitatea de a merge pas cu pas sau rotire continua, mutarea facandu-se automat intre moduri, in functie de puterea cu care rotiti de el. Sensibilitatea deblocarii modului continuu se poate seta din softul Logitech Options.

Logitech Flow este iarasi o functionalitate extrem de utila daca doriti sa controlati doua sau trei calculatoare cu un singur mouse, practic putei muta cursorul de pe un calculator pe altul ca si cum ati fi la un calculator cu mai multe monitoare. Tot prin aceasta aplicatie puteti lua cu copy si paste fisiere sau text de pe un calculator pe altul, daca acestea sunt conectate la aceiasi retea.

Transferul de date se efectuaza prin retea nu prin Bluetooth, asadar viteza va depinde de conectivitatea voastra. Softul functioneaza indiferent daca aveti Windows sau MacOS. Prin urmare avem parte de un mouse care stie cu adevarat ce inseamna multitasking si va usureaza munca extrem de mult.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button