RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

MWC 2019: SanDisk și Micron prezintă cardul microSD de 1 TB

În sfârșit a venit ziua în care smartphone-urile pot acum să dețină la fel de multe date ca și un laptop sau calculator. Atâta timp cât sunteți dispuși să plătiți un preț premium pentru o memorie internă de 1 TB pe telefonul vostru sau să puneți o cartelă microSD de 1 TB înăuntru. Da, ați citit corect – cardurile microSD de 1 TB sunt acum realitate.

Micron și SanDisk și-au prezentat cardurile microSD în timpul evenimentului MWC 2019 de la Barcelona, iar în timp ce Micron se chinuie să fie primul card disponibil în comerț, alternativa SanDisk se mândrește că este cea mai rapidă.

Viteza maximă de citire a cardului este de 160 MB / s față de 100 MB / s pentru Micron, dar acesta învinge SanDisk când vine vorba de viteze de scriere, având un avantaj de doar 5 MB / s. Viteza maximă de scriere a cardului microSD Micron este de 95 MB / s.

microSD-ul produs de SanDisk va fi disponibil începând cu luna aprilie pentru aproximativ 449 dolari, în timp ce soluția celor de la Micron încă nu are un preț. De asemenea, va apărea cândva în al doilea trimestru al acestui an.

Sursa 1 | Sursa 2

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button