TECHTech&ITTelefoane

MWC 2019: Lenovo actualizează seria ThinkPad

​​Lenovo a lansat cinci noi laptopuri din seria ThinkPad în cadrul MWC 2019: ThinkPad X390 și X390 Yoga, T490s, T490 și T590. Acestea vor fi lansate în Europa începând cu luna mai, urmând să ajungă și pe piața din Statele Unite în luna iunie. Cu noile serii, Lenovo propune ecrane HDR și consum redus, camera web ThinkShutter și conectivitate Wi-Fi 6.

ThinkPad X390 va avea un preț începând cu 999 de euro și va beneficia de un afișaj de 13 inch cu margini foarte subțiri, despre care Lenovo susține că sunt reduse cu 50% față de modelele anterioare. Laptopul va fi echipat și cu camera Web ThinkShutter care include senzori pentru recunoașterea facială.

X390 Yoga, comercializat la prețuri începând cu 1.149 $ este o opțiune 2-în-1 care va beneficia de microfoane cu funcții avansate de reducere a zgomotului de fond și are margini cu 16% mai subțiri decat predecesorul său.

T490 și T490s sunt modele cu prețuri care variază între 969 și 1099 de euro, cel din urmă fiind varianta mai subțire. T490 vine echipat cu un display HDR de 500 niți, în vreme ce T490s poate avea un panou WQHD Dolby Vision sau cu ecran FHD de 400 de niți.

Modelul T590 va putea fi achiziționat pentru 949 de euro și oferă un ecran mai mare, 4K, cu opțiune HDR de 500 de niți și Dolby Vision, precum și o placă video dedicată Nvidia GeForce MX250. Lenovo susține că este un model cu 11% mai ușor decât predecesorul său.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button