MORE

MVP Angels: Investiții pentru startup-urile tech cu potențial global

Stratup-urile care participa la programul de accelerare MVP Academy vor beneficia de acum inainte de suport din partea unei retele de investitori, MVP Angels.

Acest grup de investitori, de tip angel, sindicalizeaza un micro-fond de investitii, cu o valoare medie de 50 de mii de dolari. Aceasta suma este folosita pentru a sprijini cele mai bune echipe care au trecut prin MVP Academy, ajutand la dezvoltarea lor, pentru un procent minoritar din companie.

InnerTrends_Demo Day

MVP Angels este coordonat de Bogdan Iordache (Board Manager & Co-Fondator, How to Web & TechHub Bucharest), Daniel Dragomir (CEO How to Web & TechHub Bucharest) si George Dita (Startup Programs Manager, How to Web) in calitate de principal advisors si beneficiaza de suportul unor profesionisti sau investitori de top precum Ana Maria Andronic (avocat, DLA Piper), Carmen Sebe (ex-CEO, COO Avangate, acum investitor de tip angel), Mihai Sfintescu (investitor private equity / venture capital), Cosmin Ochisor (Business Development Manager, hub:raum) si Adrian Gheară (investitor de tip angel), in calitate de advisors.

Investitorii care fac parte din MVP Angels sunt antreprenori, investitori cu experienta sau profesionisti cunoscuti din industria IT. Printre acestia se numara Philipp Kandal (General Manager EU, Telenav), Malin Iulian Stefanescu (investitor de tip angel), Bogdan Manoiu (Fondator & CEO, iRewind), Lucian Todea (Fondator Soft32 si investitor de tip angel), Bogdan Ripa (Product Director, Vector Watch), Dan Calugareanu (Fondator, Alliance Computers si investitor de tip angel) sau Dragos Nicolaescu (CEO, Visionary Business Consultants si investitor de tip angel).

“Alegem beneficiarii investițiilor dintre absolvenții programului de accelerare MVP Academy pentru că ne dorim să investim în companii pe care le cunoaștem, alături de care am lucrat deja și care au un plan clar de dezvoltare pentru următoarele 6 – 12 luni. MVP Angels se adresează echipelor cu experiență în industrie (preferabil, cu experiență antreprenorială anterioară) și care dezvoltă un produs scalabil pentru o piață suficient de mare”

A declarat Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web si TechHub Bucharest

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close