MORE

Muzica si Minecraft-ul, cautarile preferate ale utilizatorilor pe YouTube in 2014

Minecraft ocupa un loc fruntas in cautarile anuale pe YouTube, dupa cum se arata intr-un bilant dat publicitatii zilele acestea. Termenul „music” a avut cele mai multe cautari, el fiind urmat de cuvintele „Minecraft” si „movies”. Doar 30% dintre cautari au fost pentru youtuber-ul PewDiePie, acesta fiind depasit de „Frozen”, celebrul titlu al studioului Disney, de Drake si de Beyonce, fiecare primind cate 35 de procente. Google a anuntat ca exista un interes din ce in ce mai mare in randurile utilizatorilor de a cauta continut legat de industria gaming-ului.Minecraft

De exemplu, intr-o singura luna a anului trecut – octombrie – videourile din categoria „Gaming” s-au aflat pe primul loc in 25 de zile diferite. Chestionati cu privire la motivele pentru care au ales sa urmareasca inregistrari legate de gaming, subiectii unui sondaj realizat de Google au raspuns, aproape in unanimitate, ca au facut-o pentru distractie si amuzament, dar si penru a invata noi strategii sau pentru a invata diferite siretlicuri din jocuri.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button