Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Mutant Year Zero: Road to Eden are acum un demo și poate fi testat

/
/
/
img

Jocul tactic cu animale de fermă Mutant Year Zero: Road to Eden este destul de bun: poate puțin mai scurt decât ar fi trebuit, dar totuși un joc tensionat, captivant și atmosferic în stilul XCOM. Chiar și așa, ciudățenia principală a jocului – personajele incluzând o rață antropomorfică, un mistreț brutal, un urs biped și o vulpe rece ca piatra – probabil că a ținut la distanță câțiva jucători.

Soluția evidentă este să oferi utilizatorilor o șansă de a încerca jocul fără să plătească pentru asta, ceea ce, desigur, este motivul pentru care suntem aici – pentru că demo-ul este acum disponibil pe Steam. Este vorba de o descărcare de 3GB și se pare că este o felie destul de groasă din jocul întreg: Funcom a spus că include „tot conținutul de la începutul jocului, până la [și] inclusiv să se ajungă la Arcă„.

Butonul „Download Demo” nu este tocmai evident, dar este acolo, îngropat pe bara laterală din dreapta a paginii de Steam pentru Mutant Year Zero: Road to Eden, chiar deasupra listei de caracteristici Steam. Apăsați acolo și deja sunteți pregătiți. Expansion-ul de tip „challenge mode”, Stalker Trials, a fost anunțat recent, cu înregistrarea progresului pe hărți special populate, clasamente și o serie de noi opțiuni și corecții de erori. De asemenea, acesta va fi disponibil gratuit pentru toată lumea.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar