GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Mutant Year Zero: Road to Eden are acum un demo și poate fi testat

Jocul tactic cu animale de fermă Mutant Year Zero: Road to Eden este destul de bun: poate puțin mai scurt decât ar fi trebuit, dar totuși un joc tensionat, captivant și atmosferic în stilul XCOM. Chiar și așa, ciudățenia principală a jocului – personajele incluzând o rață antropomorfică, un mistreț brutal, un urs biped și o vulpe rece ca piatra – probabil că a ținut la distanță câțiva jucători.

Soluția evidentă este să oferi utilizatorilor o șansă de a încerca jocul fără să plătească pentru asta, ceea ce, desigur, este motivul pentru care suntem aici – pentru că demo-ul este acum disponibil pe Steam. Este vorba de o descărcare de 3GB și se pare că este o felie destul de groasă din jocul întreg: Funcom a spus că include „tot conținutul de la începutul jocului, până la [și] inclusiv să se ajungă la Arcă„.

Butonul „Download Demo” nu este tocmai evident, dar este acolo, îngropat pe bara laterală din dreapta a paginii de Steam pentru Mutant Year Zero: Road to Eden, chiar deasupra listei de caracteristici Steam. Apăsați acolo și deja sunteți pregătiți. Expansion-ul de tip „challenge mode”, Stalker Trials, a fost anunțat recent, cu înregistrarea progresului pe hărți special populate, clasamente și o serie de noi opțiuni și corecții de erori. De asemenea, acesta va fi disponibil gratuit pentru toată lumea.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button