MORE

Music Key – Serviciul muzical de la Youtube este aici!

După mai mult de un an de zvonuri, astăzi YouTube stabilește detaliile pentru serviciul Music Key.

În esență, vine in doua parti. Incepand de astazi, utilizatorii web și Android (si pentru iOS va aparea in curand) vor vedea un nou hub de muzică în YouTube. Aici veți găsi liste de redare, recomandări, melodii/artiști in voga.

În zilele următoare, aceasta va include capacitatea de a găsi și de a reda discografii si albume complete ale artistilor. Aceasta este partea gratuita disponibila la nivel global, și mai ales o încercare de a organiza ceea ce este deja disponibil pe YouTube. A doua parte este probabil mai interesanta.

YouTube Music Key este serviciul plătit despre care am auzit, și lansează un beta astăzi în SUA, Spania, Italia , Portugalia, Finlanda și Regatul Unit. Serviciul costa 10 dolari (sau £ 10/10 €) pe lună, și vă oferă redare ad-free, capacitatea de a asculta în fundal (esențială pentru utilizatorii de telefonie mobilă) si muzica offline. Pe scurt, o subscriptie te va introduce pe ambele platforme mari de la Google (video si audio).

Acest lucru înseamnă, de asemenea, ca veți putea asculta/viziona prin intermediul serviciilor compatibile (cum ar fi Sonos), și veti putea sa faceti stream prin Chromecast – asa ca serviciul va fi destul de versatil.

Singura problema este – în ciuda marii lansari – ca Music Key beta va merge initial doar pe baza de invitatie (stilul Google-nu este primul serviciu de la Google care porneste in acest fel). Exact cum ajungeti pe lista este neclar, YouTube declarând că invita „cei mai mari fani ai muzicii, în primul rând.” Acesti ascultători norocoși vor primi șase luni fara plata, urmate de un pachet cu pret promotional pe viata de opt dolari / lire sterline / euro.

Dacă nu sunteti pe lista de invitati va trebui să așteptați la coada cu restul lumii pentru lansarea completa în 2015.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button