Gaming

Multiplayer-ul Dragon Age Inquisition devine gratuit!

Multiplayer-ul Dragon Age Inquisition nu a fost prea indragit la Zon@ atunci cand jocul a aparut, dar nu putem contesta faptul ca acesta are fani, unii chiar infocati. Modelul a fost gandit de la bun inceput ca un free to play, asa ca trecerea la… free to play cu micro-tranzactii pare sa fie o miscare evidenta pentru EA. Astfel, atrag posibili noi jucatori ce vor investi in joc si cumparatori pentru Dragon Age Inquisition, castigand in ambele situatii.

Vestile bune se pare ca nu se termina aici, cei care doresc sa incerce Multiplayer-ul Dragon Age Inquisition gratuit, primesc si sase ore in jocul single player, asta cel mai probabil pentru a explica marginal universul si pentru a lega emotional jucatorii de componenta multiplayer. Nu putem spune decat ca ne bucuram. Toata lumea castiga in acest caz, atat jucatorii multiplayer-ului Dragon Age Inquisition, care primesc un flux de noi combatanti, dar si cei care doresc sa joace ceva diferit de shooterele free to play sau moba-urile care domnina piata. Cei interesati trebuie sa isi instaleze Origin pentru a juca titlul, sa se inregistreze si sa acceseze acest link.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button