MORE

MSN.COM isi schimba intregul layout

MSN.COM isi schimba imaginea…radical chiar, transformandu-se intr-un portal media si de interactiune online de unde poti accesa orice iti pofteste inima. Atat timp cat are legatura cu Microsoft si Bing.

Hai sa facem un exercitiu rapid.

Repede, du-te pe msn.com !
Te-ai dus ?

Bun, ai fost intampinat de un site de stiri, informativ, neflexibil si incarcat – cam ciudat avand in vedere faptul ca acesta este site-ul ce te intampina pentru prima data atunci cand folosesti un Windows nou instalat. Unde mai pui ca este „pagina de start„, ce iti va „defini experienta viitoare”.

Din fericire, Microsoft s-a decis sa scape de aceste defecte odata pentru totdeauna. Daca ne uitam la preview-ul noului MSN, putem observa ca site-ul seamana foarte mult cu… Windows! Structura paginii este mai curata si customizabila. De exemplu, daca iti plac masinile, poti adauga o sectiune dedicata articolelor despre masini.

Probabil cea mai semnificativa schimbare este adaugarea unei bare de servicii. Cu ajutorul acesteia, vom putea accesa diverse aplicatii precum Bing Maps si Outlook Mail. Se pare ca Microsoft doreste sa transforme MSN dintr-un simplu punct de plecare, intr-un hub folosit de toti internautii pentru activitatile lor cibernetice zilnice.

Experienta MSN il va putea insoti pe utilizator pe Android si iOS, prin intermediul unei aplicatii ce va fi lansata in urmatoarele luni.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button