PC&Consoles

MSI lansează noua serie de gamepad-uri „Force”

MSI a anunțat gamepad-uri noi, Force GC30 și Force FC20, care sunt compatibile cu Windows, Android și consolele „populare”.

Deși nu nu suntem siguri la care dintre consolele „populare” face referire compania, ținând cont că aceste controllere sunt compatibile cu Windows 10, probabil putem presupune că MSI se referă cel puțin la seria de produse Xbox. De fapt, gamepad-urile Force GC30 și Force GC20 seamănă izbitor de mult cu un controller de Xbox One. Oricine care este familiarizat cu gamepad-urile produse de Microsoft nu vor avea nicio problemă în a utiliza controllerele din seria Force.

Din păcate, există prea puține detalii cunoscute la acest moment. Paginile de produs atât pentru GC30 cât și pentru GC20 nu sunt active încă, iar site-ul companiei încă nu are dedicată o secțiune pentru controllere.

Acestea fiind spuse, putem extrage însă câteva detalii din comunicatul de presă oferit de companie. Ambele controllere afișează schema clasică de culori a companiei în roșu și negru, și au marginile cauciucate pentru o priză cât mai sigură. De asemenea, nu lipsesc nici motorașele pentru force feedback. Pad-ul direcțional vine împreună cu o acoperire metalică care poate fi instalată rapid pentru a acomoda o gamă variată de stiluri de joc (FPS, RPG, etc).

Modelul GC30 beneficiază de un cablu detașabil pentru folosirea atât cu fir cât și wireless. Același cablu este folosit și pentru încărcarea controller-ului. GC20 se conectează printr-un cablu USB ce nu poate fi detașat de controller, care folosește atât la alimentare cât și la transferul de date.

Deși nu a fost oferit niciun detaliu despre prețul acestor produse, putem presupune că noile controllere MSI se vor raporta la oferta Microsoft, care în acest moment comercializează gamepad-ul wireless la prețul de 60 dolari, iar cel cu fir este disponibil pentru 40 dolari. Ambele controllere MSI din seria „Force” vor fi disponibile în al patrulea trimestru al anului 2017.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button