Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

MSI dezvăluie o nouă gamă de laptopuri pentru gaming și creatori de conținut

MSI anunță lansarea noii sale game de laptopuri echipate cu cele mai recente procesoare Intel H din generația a 11-a și grafică NVIDIA GeForce RTX 3080. Noile laptopuri continuă tradiția producătorului de a crea dispozitive performante cu estetică modernă , care îmbunătățesc experiență utilizatorului și îi permite acestuia să-și exercite la maxim abilitățile, indiferent că vorbim de jocuri sau creare de conținut.

Noile modele aduc un spor de performanță de 30% și oferă o combinație perfectă între PCIe Gen4, Thunderbolt 4 și Wi-Fi 6E. Pentru gama de dispozitive de gaming, caracteristicile exclusive MSI precum „Discrete Graphics Mode” îmbunătățesc performanțele grafice, în timp ce MSI Center permite utilizatorilor să facă overclock ușor plăcii video.

Creator Z16 și M16

Noul Creator Z16 oferă un ecran True Pixel cu rezoluție până la QHD+ și un raport 16:10. În combinație cu ramele super subțiri și acoperirea 100% DCI-P3, oferă ceea ce producătorul numește un „Golden Ratio„. Șasiul este fabricat din aluminiu și vine în culoarea Lunar Grey, iar răcirea a fost și ea îmbunătățită cu ventilatorul cu cele mai subțiri lamele din lume (0.1mm) și tehnologia MSI Cooler Boost care asigură o disipare termică optimă.

MSI Creator M16 are afișaj QHD+ True Pixel și opțiuni complete pentru creatorii de conținut care doresc o versiune mai portabilă a variantelor robuste oferite de seria Creator Z16. Asta îl face mai potrivit pentru cei care călătoresc mai des cu laptopul după ei.

Creator 17

Laptopul Creator 17 a fost regândit și oferă un display Mini LED vibrant, alimentat de tehnologia AUO AmLED cu luminozitate de până la 1.000 nits și o gamă mult mai largă de culori. Toate acestea vin înăuntrul unui șasiu negru, fabricat din aluminiu și finisat cu o textură sablată.

GE76 / 66 Raider

Despre această gamă de laptopuri de la MSI vorbeam și în cadrul ultimei lansări, dar de atunci s-au mai schimbat câteva lucruri, iar producătorul a reușit să facă două modele foarte puternice și mai eficiente. Seriile GE76 și GE66 Raider păstrează bara de lumină sci-fi, dar beneficiază de Wi-Fi 6E și grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 cu TGP de 165W pentru performanțe extreme în jocuri. Ecranele de până la 360Hz cresc viteza în jocuri, iar tehnologia MSI Cooler Boost 5 menține sistemul la temperaturi optime, pentru o funcționare fără probleme.

MSI Lansare Laptopuri Gaming Creator Mai 2021

GP76 / 66 Leopard

Seria GP Leopard de la MSI a fost gândită pentru acei utilizatori care au nevoie de multă performanță pentru sarcinile de la birou, indiferent că vorbim de proiectare sau gaming. Noile modele vin dotate cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 din generația a 11-a și cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 3080.

MSI Lansare Laptopuri Gaming Creator Mai 2021

GS76 / 66 Stealth

Seria Stealth revine, oferind performanțe ridicate și greutate redusă pentru gamerii aflați în mișcare. Dincolo de upgrade-urile din zona GPU și CPU, GS76 Stealth are acum un design cu balamale argintii, capacitate îmbunătățită a bateriei și un nou display QHD la 240Hz pentru performanțe vizuale superioare. Alături de difuzoarele Dynaudio, experiența utilizatorilor va fi și mai bogată când vine vorba de sunet. Seria GS Stealth de la MSI este partenerul ideal pentru lucru și jocuri în mișcare.

MSI Lansare Laptopuri Gaming Creator Mai 2021

Pulse GL76 / 66

MSI prezintă și niște laptopuri noi, sub forma lui GL66 și GL76 Pulse. Ceea ce le face speciale este designul proiectat de Maarten Verhoeven, campioană mondială a competiției ZBrush din 2018. Aceasta a proiectat special armura din titan pentru a spori agilitatea și flexibilitatea. Laptopurile folosesc soluții grafice NVIDIA GeForce RTX 3060 alături de un sistem de răcire bazat pe o conductă termică care generează un flux de aer mare pentru temperaturi scăzute.

MSI Lansare Laptopuri Gaming Creator Mai 2021

Sword 15 / 17 și Katana GF76 / GF66

Noile modele Sword și Katana de la MSI sunt proiectate de renumitul ilustrator japonez Tsuyoshi Nagano, remarcat pentru lucrările sale din seria de jocuri video „Romance of the Three Kingdoms”. Atât modelele Sword, cât și cele Katana sunt create pentru a inspira utilizatorii. Echipate cu grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 și tastatură numerică independentă chiar și pe varianta de 15″, noile modele sunt mai mult decât simple configurații entry-level pentru gaming; sunt primii tăi parteneri pentru bătălii de lungă durată în lumea virtuală.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button