MORE

MSI a lansat un BIOS Update pentru Kaby Lake

Se pare că ne apropiem de lansarea variantelor pentru desktop a procesoarelor Kaby Lake, fiindcă MSI tocmai ce a lansat un update de BIOS pentru ele.

Update-ul de BIOS este menit pentru plăcile de baza din seriile Z170, B150 și H110, cu socket LGA 1511. Acestea vor fi, după update, capabile să suporte noile procesoare din seria Kaby Lake 7000, de la Intel. Pare destul de probabil că ceilalți producători de plăci de bază vor lansa propriile update-uri în viitorul apropiat, în așa fel încât atunci când apar noile produse Kaby Lake să fie gata toată lumea pentru ele.

Și când exact vor fi lansate procesoarele noi? Zvonurile din ultimele luni indicau posibilitatea amânării procesoarelor de desktop pentru începutul lui 2017. Cele pentru laptop și sisteme integrate sunt deja disponibile de ceva vreme. Din moment ce MSI a lansat acum acest nou BIOS, ar părea de parcă Intel nu va amâna până anul viitor seria Kaby Lake.

Această nouă generație de procesoare este prima lansată în mod oficial de Intel după adoptarea noului calendar de producție Process-Architecture-Optimization, prin care compania încearcă să compenseze pentru întârzierile în tranziția la noile tehnologii de 10 și 7 nanometri. Kaby Lake se află la pasul de Optimization, aducând ceva performanță suplimentară față de Skylake și o serie de funcții noi.

După Kaby Lake ar trebui să fie disponibil Canonlake, deși între timp s-a ivit și Coffee Lake, construit pe 14 nanometri dar folosind arhitectura lui Canonlake.

[Overlock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button