MORE

Pentru cine vrea un PC de gaming foarte compact: MSI Gaming 27XT

O critica adusa adesea PC-urilor de gaming este ca sunt de dimensiunea Muntelui Doom, genereaza la fel de multa caldura si in ultima vreme au un ochi atotvazator care urmareste fiecare actiune a ta. Sigur, exista sisteme All in One, dar pana acum acestea nu erau tocmai ideale pentru gaming, avand de obiciei placi video modeste. Asta s-a schimbat anul acesta la CES, cu PC-uri precum MSI Gaming 27XT.

Ce exact este MSI Gaming 27XT? In esenta un monitor de 27 de inch, cu un panou capabil sa atinga frecventa de 144Hz, de spatele caruia s-a lipit un PC foarte compact, cu o placa video nu tocmai compacta, care are propriul sau locas care arata de parca dintr-un moment in altul se va detasa si transforma intr-un Decepticon. Placa video este de dimensiune completa, nu in varianta mobila sau de putere redusa, ceea ce ar insemna ca fie va veni cu o sursa externa, fie prin acel monitor au ascuns o componenta electrica foarte competenta.

MSI Gaming 27XT va fi bazat pe un procesor i7 din generatia Skylake, asa ca probabil nu va fi tocmai ieftin. Detalii complete despre configuratia acestui PC nu sunt in acest moment disponibile, nici macar pretul acestuia sau o data de lansare.

[Go4it]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button