TECH

Mr. Robot te invită într-o experiență VR

Mr. Robot este unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune al anului trecut – iar Sezonul 2 a demarat în luna iulie a acestui an, către recenzii excelente.

Ceea ce este inedit, însă, este că în cadrul San Diego Comic Con, fanii Mr. Robot au fost întâmpinați de un panou de prezentare plin de lume, o cameră de presă supra-aglomerată, o reproducere a apartamentului lui Elliot, iar printr-un parteneriat cu Uber, chiar și dubele albe de reparații Mr. Robot din serial.

Exponatul Mr robot

Și povestea totuși nu se oprește aici.

Norocoșii participanți au fost întâmpinați și cu o experiență de realitate virtuală de 12 minute, dirijată de către creatorul seriei, Sam Esmail și în care joacă popularul actor ce joacă rolul lui Elliot, inginerul de securitate digitală ce aduce în ființă colapsul financiar gigantic din serial.

Împreună cu Chris Milk și Patrick Milling, reprezentanți ai companiei de producții în realitate virtuală Here Be Dragons, Sam Esmail a pregătit pentru fanii poveștii o experiență proiectată a îi conduce mai adânc în interiorul minții lui Elliot, oferind detalii despre una dintre relațiile centrale ale primului sezon – cea dintre Elliot și Shayla.

Shayla

Dacă serialul ne arată cum relația lor sfârșește, cele 12 minute de realitate virtuală reprezintă o privire la începuturi.

Iar dacă ai în posesia ta un device VR precum Cardboard sau Samsung Gear VR, sau și mai bine, un Oculus sau Vive, ai posibilitatea să experimentezi și tu această mini-poveste, accesând site-ul oficial al serialului.

Chiar și dacă nu ai acces la un dispozitiv VR, dacă ești fan, ai posibilitatea să vizionezi prin link-ul de mai sus clipul pe calculatorul tau, cu navigație 360 de grade.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button